Team Spring/Summer ‘23 ☀️🌳

Team Spring/Summer ‘23 ☀️🌳

Team Spring/Summer ‘23 ☀️🌳

Een Dag vol Samenwerking en Vreugde: De Spring/Summer '23 Fotoshoot bij F I S wear

De zon straalde fel aan de hemel, een perfecte weerspiegeling van de warmte en verbondenheid die onze dag doordrongen. Het was een prachtige dag, gevuld met lachende gezichten, inspirerende samenwerking en onvergetelijke momenten. Het team van F I S wear kwam samen voor een bijzondere fotoshoot, waarin we niet alleen onze nieuwste Spring/Summer '23 collectie presenteerden, maar ook de kracht van gemeenschap en inclusie vierden.

Een speciale vermelding gaat uit naar onze getalenteerde modellen, Mark, Nathalie, Gijs, Chantal en Melvin, de bewoners van de JP van den Bent stichting. Hun deelname aan deze fotoshoot ging verder dan het presenteren van onze kledingstukken; het was een symbolische brug die werd geslagen tussen vrienden en nieuwe kennissen. In de geest van samenwerking en begrip, leerden we van elkaar en vierden we de unieke bijdragen die elk individu aan het project toevoegde.

De drijvende kracht achter deze samenwerking was niet alleen de prachtige kleding die we presenteerden, maar ook het versterken van waardevolle banden en het benadrukken van het belang van inclusie. Het is onze missie om niet alleen mode te tonen, maar ook om te inspireren en een positieve verandering in de samenleving te bevorderen.

De dag werd nog specialer gemaakt dankzij Annemarie, die een heerlijke barbecue verzorgde voor het hele team. Onder het genot van goed eten en elkaars gezelschap werden banden gesmeed die verder reiken dan de grenzen van een professionele samenwerking. Het was een feest van samenzijn en wederzijdse waardering.

Als kers op de taart mochten alle modellen een trui uitkiezen om mee naar huis te nemen, als een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag. Het gebaar benadrukte opnieuw de gelijkheid en wederzijdse waardering die de kern vormen van ons streven naar inclusie.

De resultaten van onze inspanningen zijn te bewonderen op ons Instagram-account, waar we de prachtige momenten delen die we hebben vastgelegd tijdens deze gedenkwaardige dag. Het enthousiasme en de creativiteit van het team hebben geresulteerd in beelden die niet alleen de kledingstukken tonen, maar ook de kracht van samenwerking en gemeenschap vieren.

Laat een reactie achter

* Verplicht