Missie en Visie

Missie: Beleef Avonturen en Creëer Herinneringen met F I S wear!

Bij F I S wear draait het allemaal om avontuur, herinneringen en een tastbare vorm van trots: onze truien en fotoshoots. Als Nederlands bedrijf is het onze passie om deze avonturen te delen en blijvende herinneringen te creëren, rechtstreeks vanuit ons eigen land.

Wij zijn geen gewoon kledingbedrijf - we zijn een beweging. Met elke trui die we maken, elke fotoshoot die we organiseren, streven we naar maximale sociale impact. We willen de wereld laten zien dat moderne kledingproductie mogelijk is in Nederland, en dat dit kan worden bereikt door slimme samenwerking en een flinke dosis plezier.

Visie: Beleef Plezier en Maak Impact met F I S wear!

Bij F I S wear draait het om meer dan alleen stijlvolle kleding. Het gaat om het uitstralen van plezier, van begin tot eind. Want plezier is wat onze truien onderscheidt. Ze zijn met plezier gemaakt, en dat voel je.

Maar onze missie gaat verder. We willen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een podium bieden. Door samen truien te ontwerpen, te produceren en te verkopen, geven we hen niet alleen waardigheid, maar ook iets om trots op te zijn. Samen ervaren we de voldoening van creatie en de liefde voor een ambacht.

Kies voor F I S wear en omarm niet alleen stijl, maar ook een betekenisvolle boodschap. Beleef avonturen. Creëer herinneringen. Samen maken we het verschil.