Thomas & Bart

Een duo met een missie om het tempo en de kijk op de wereld te veranderen.

Maak kennis met Thomas en Bart

Aan de linkerkant staat Thomas, een man die ooit de woelige wateren van de commerciële wereld bevoer, maar in 2021 begon aan een transformerende reis als persoonlijk begeleider in de gezondheidszorg. Hij wist niet dat deze overgang een opmerkelijke visie zou voortbrengen - een avontuur dat uiteindelijk bekend zou worden als Fiswear. Met een hart dat toegewijd is aan het welzijn van degenen die hij dagelijks dient, staat Thomas nu aan het front van de productie en de onschatbare connecties die hij heeft gesmeed met klanten.

Naast hem, aan de rechterkant, staat Bart, een andere voormalige commerciële maverick, die is veranderd in een meester beeldmaker van beroep. Zijn artistieke oog is altijd op zoek naar de ongrijpbare essentie van inspirerende verhalen, verhalen die kunnen worden belichaamd in visuele beelden die tijd en ruimte overstijgen. Hij verkent voortdurend innovatieve manieren om Fiswear tot leven te brengen.

Hun verhaal ontvouwt zich op een dag dat Thomas een H&M-trui aantrok. "Hoe worden deze truien gemaakt, en waarom laten ze me altijd in de steek na slechts één wasbeurt?" Herinneringen aan de naaimachines in het ouderlijk huis overspoelden zijn gedachten en een idee was geboren. Hij zocht zijn moeder op, verlangend naar antwoorden en vroeg: "Mam, kun je me leren truien te naaien?"

Zo begon de reis. Samen met zijn moeder, Annemarie, begon Thomas truien te maken, maar het was geen eenvoudige hobby; het was een missie, een doel. Hij was vastbesloten om de kans te bieden aan degenen aan de rand van de arbeidsmarkt, de mensen met wie hij elke dag omging. Hij dacht na: "Als de wereld van vandaag te snel beweegt voor mij, hoe moet dat dan voor hen voelen?" In het ongehaaste proces van creatie vond hij charme en betekenis.

Bart was vanaf de allereerste fotoshoot aanwezig, aanvankelijk als fotograaf ingehuurd. Toch raakte het verhaal van Fiswear hem zo diep dat hij en Thomas de handen ineensloegen, verenigd in hun zoektocht naar iets groters.

Fiswear is niet zomaar een merk; het is een missie, een beweging. Het is een missie om zinvolle werkgelegenheidskansen te bieden aan jonge mensen die vaak aan de zijlijn van de samenleving worden geplaatst. Maar bovenal gaat het om het beleven van onvergetelijke avonturen, met zorg gemaakt en met liefde gedeeld. Het gaat om de voldoening van het creëren, maken en het weven van verhalen die de tand des tijds doorstaan. In het gezicht van een wereld die voorbij raast, herinneren Thomas en Bart ons aan de schoonheid van vertragen, van de tijd nemen om te creëren en van het delen van de vreugde van de reis.